måndag 8 februari 2010

Distriktsledningsmöte Norra Distriktet 2010-01-31


Protokoll möte 31/1 20:00

Närvarande
Andreas Larsson Distriktslead
Mattias Swing Västernorrland
Fredrik Holmbom Norrbotten
Göran Axelsson Västerbotten


Funktionärer.
Hur tar vi hand om dem?
Valkretsledarna väljer att ta hand om det hela på egen hand och kolla igenom listorna och rensa upp där det behövs. Rapportering om hur det fortlöper på nästa möte.

Valkretsledningar!
Ja Norrbotten har fortfarande sin igång.

Dalarna har möte planerat till 10:e Feb

Västernorrland har hunnit komma igång lite smått och haft ett individuellt möte med var och en av länets KL (undantaget en som verkar ha inaktuell telefoninfo i vårt system,jobbas på det).Ska fixa en skypekanal och försöka komma överens om mötestid med alla inblandade så snart som möjligt.

Västerbotten: Inte kommit igång ännu Dock har kontakt med Skellefteå ungefär en gång i månaden vid behov så större delen av befolkningen är täckt.
Det är svårt att få kommunledare i inlandet och att ordna med aktiviteter där befolkningsunderlaget är begränsat är svårt. Jag misstänker att det kommer att vara ganska låg aktivitet även framöver. Den konkreta uppgiften med valsedelsdistribution är dock enklare att fixa.

Jämtland: Okänt

Gävleborg: Okänt


From nästa möte. dvs sista söndagen i februari 20:00. Så kommer det införas att om en valkretsledare inte medverkat under 3 på varandra följande möten, utan att ha meddelat detta och utan att fixat en ställföreträdare. Så anses valkretsledaren ha avgått och nyval kommer att utlysas. Tyvärr så fungerar det inte riktigt som det borde det är bra tråkigt att ens behövs införa en sån regel. Dock kan vi inte heller ha valkretsledare som inte medverkar eller rapporterar vad som händer inom sin valkrets. Det blir väldigt svårt att se vad det behövs hjälp med då och vi har ingen chans att ens veta om kretsen öht fungerar.

Mötet Avslutades 21.30

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar